Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Aabybro

Skatt Christensen

En bisættelse eller begravelse i Aabybro, der faciliterer en værdig afsked

Når du mister en du har kær kan det være svært at forholde sig til selv de simpleste gøremål i hverdagen. Sorgen fylder, og det skal den have lov til. Det er helt naturligt.

Til gengæld er der også ting, der skal gøres i forbindelse med den kommende begravelse eller bisættelse i Aabybro. Ting, der er nødvendige at have styr på. Og selvom du måske har allermest brug for det i denne periode, så er det bare ikke noget, der laver sig selv.

Det er her, hvor vi som begravelsesforretning i Aabybro kommer ind i billedet. Hos Skatt Christensen gør vi vores bedste for at sætte de nødvendige praktiske gøremål og formaliteter på autopilot for dig og øvrige pårørende. Så kan I fokusere på at være til stede i sorgen, og støtte hinanden i en svær tid – inden det endelige farvel til den afdøde.

Skab en dag i afdødes ånd med hjælp fra vores bedemand i Aabybro

Når vi bidrager til at forberede og afholde en bisættelse eller begravelse i Aabybro, så implementerer vi altid de pårørendes særlige ønsker i mindehøjtideligheden. Vi har fokus på jer såvel som på de ønsker, den afdøde eventuelt måtte have ytret da vedkommende var i live. Alt sammen for at skabe en mindefuld dag i den afdødes ånd.’

Undervejs påtager vi os alle de praktiske opgaver og formaliteter, så I ikke skal tænke på dem. Bl.a. sørger vi for påklædning til og transport af afdøde, kiste og gravsten, koordinering af præst, graver og kirkekontor, dødsannoncer mm. At vi tager disse opgaver på os kan være med til at skabe et overskud hos jer som pårørende, så I kan være ordentligt og respektfuldt til stede på dagen, hvor I skal tage den endelige afsked.

Den første samtale

Processen starter med en simpel samtale mellem os og jer som afdødes nærmeste pårørende. Vi holder enten samtalen hjemme hos jer, eller ude hos os i vores behagelige lokaler i Aalborg og Nørresundby, måtte I ønske det.

Til samtalen får vi styr på det vigtigste og mest grundlæggende i forbindelse med bisættelsen og begravelsen i Aabybro. Vi skal bl.a. omkring jeres ønsker til gravsten og kiste, og I skal også være med til at vælge afdødes påklædning. Ting som oppyntning til ceremonien og andet skal vi også forbi.

Har I spørgsmål til noget som helst vil vi også besvare dem til mødet. Målet er, at I får styr på processen uden at have ansvar for den. Det er nemlig vores erfaring, at det giver de fleste af vores kunder god ro i maven. Så kan I i stedet bruge overskuddet til at forberede en personlig og god afsked med den, I har mistet.

bedemand i aabybro - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Aabybro
bedemand i aabybro - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Aabybro
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Svenstrup tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i aabybro - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Aabybro

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i aabybro - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Aabybro

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?