Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Aalborg

Skatt Christensen

Bedemand Aalborg | Giv afdøde en god og værdig afsked

At miste er et af livets vilkår, og vi kommer alle til det før eller siden. Hvis du og dine pårørende lige nu befinder jer i en af disse svære perioder, så står vi hos Skatt Christensen Begravelsesforretning i Aalborg parate til at hjælpe jer. Både med de praktiske og de formelle gøremål.
 
Behovet for en bedemand i Aalborg kan både være ventet og opstå pludseligt. Derfor er vi altid på telefonen – også uden for normal arbejdstid. Har du behov for en bedemands hjælp til en begravelse eller bisættelse i Aalborg, så lad os tage en indledende dialog om dit behov.
 
Du kan både ringe og skrive til os. I al vores arbejde går vi til de efterladte pårørende med engagement, respekt og forståelse. Der kan være mange følelser i spil, og det skal der være plads til.
 
Bisættelse og begravelse i Aalborg: Vi tager os af det praktiske
Det er aldrig nemt at miste en, man har kær. Sorgen kan fylde meget, og her er det vigtigt, at man giver sorgen tid og plads når den trænger sig på.
 
Her kommer vores vi ind i billedet. For det er sjældent lige efter et tab at man har overskud til at planlægge mindehøjtidelighed og begravelse i Aalborg. Hvad i har brug for er derimod nogen, der kan tage styringen med det, der nu skal ske. Den del sørger vi for.
 
Vi går ind og møder jeres behov som pårørende, rådgiver jer gennem forløbet og tager hånd om alle de praktiske og formelle gøremål i situationen. Vi respekterer jeres og afdødes ønsker, og har forståelse for de følelser, i måtte sidde med. I sidste ende er vores mål at lette jeres byrde en smule, og spare jer for nogle af bekymringerne, I måtte have omkring afskeden til jeres kære.
Sådan foregår det
Skatt Christensen har eksisteret som begravelsesforretning i Aalborg siden 1907. Igennem tiden har vi etableret en tilgang, der både formår at skabe lydhørhed og ro om de praktiske og formelle ting, der skal gøres når det er tid for pårørende til at tage afsked med en elsket.
 
Når i rækker ud til vores begravelsesforretning i Aalborg vil vi altid aftale at mødes som noget af det første. Som regel kommer vi ud til jer, men I er også velkomne i vores behagelige lokaler i Aalborg og Nørresundby, skulle I ønske det.
 
Vi styrer jer igennem samtalen, hvor vi stille og roligt får styr på de praktiske gøremål. Her skal vi bl.a. tale om påklædning til den afdøde, valg af kiste eller urne, dekorationen til mindehøjtidelighed og et par andre ting. Har I spørgsmål undervejs stiller I dem bare løbende– vi har tid nok til at få afdækket alle de ting, i måtte sidde inde med.
 
Når vi er færdige kan i slippe de praktiske gøremål. Vi påtager os det fulde ansvar for forløbet, og går i gang med det praktiske med det samme.
bedemand i aalborg - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Aalborg
bedemand i aalborg - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Aalborg
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Aalborg tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i aalborg - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Aalborg

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i aalborg - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Aalborg

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?