Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Blokhus

Skatt Christensen

Skab en værdig afsked med en bisættelse eller begravelsei Blokhus

Når du mister en du elsker, så er det ikke fordi overskuddet nødvendigvist er der til praktiske gøremål. Sorgen kræver tid og ro at bearbejde, og det skal du give den. Og her kommer vores begravelsesforretning i Blokhus ind i billedet.

Hos Skatt Christensen har vi gennem mere end 100 år assisteret borgere i Blokhus og omegn, når døden gør livet svært. Vi påtager os de praktiske byrder for de pårørende, for på den måde at frikøbe dem til at bearbejde sorgen og støtte hinanden. Med inddragelse af ønsker og behov fra pårørende og afdøde er vi med til at skabe en mindeværdig dag, hvor du får mulighed for at tage en ordentlig afsked.

En bedemand i Blokhus, der tager sig af det hele

Når du vælger os til at hjælpe dig med bisættelse eller begravelse i Blokhus, så tager vi alle de praktiske gøremål på os. Undervejs har vi selvfølgelig fokus på jeres særlige behov og ønsker, så vi får skabt en proces og en mindehøjtidelighed, der er i afdødes ånd.

Blandt de praktiske opgaver, som vi tager på os, er bl.a. påklædning til og transport af afdøde, kiste og gravsten, koordinering af graver, præst og kirkekontor, dødsannoncer, bårebuket mm. Målet med at vi tager det praktiske læs i en svær tid er at få faciliteret noget overskud hos jer som pårørende, så I kan tage jer af hinanden, og forberede jer på at sige ordentligt farvel til den afdøde.

Vi begynder med et personligt møde

Vi lægger ud med at holde et personligt møde, hvor vi får styr på alt op til, under og efter ceremonien samt bisættelsen eller begravelsen i Blokhus. I udgangspunktet kommer vi ud tiljer. Hvis I ønsker det er vores døre selvfølgelig også åbne for, at vi holder mødet i vores behagelige lokaler i Aalborg og Nørresundby.

Vi tager styringen under samtalen, og sørger for, at vi kommer ind på alt det nødvendige. Her får I bl.a. mulighed for at komme med input til afdødes påklædning, oppyntning under ceremonien samt valg af kiste og gravsten. I kan også stille alle de spørgsmål, I måtte sidde med – målet er nemlig, at I kan gå fra vores samtale med 100% vished om hvad der kommer til at ske herfra. Vi har fint med tid, så I behøver ikke at lade jer begrænse.

Vores erfaring er, at vores kunder går fra dette indledende møde med ro i maven over processen. Det frigiver energi og overskud, og kan være med til at give jer den fornødne tid og ro til hinanden – inden dagen, hvor I skal sige endeligt farvel.

bedemand i blokhus - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Blokhus
bedemand i blokhus - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Blokhus
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Blokhus tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i blokhus - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Blokhus

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i blokhus - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Blokhus

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?