Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Nibe

Skatt Christensen

Din bedemand i Nibe: Vi hjælper dig med at sige farvel

.Når livet er gået på hæld for en elsket, så kan tilværelsen være svær for de efterladte. Det er ikke her, hvor der nødvendigvist er overskud til at forholde sig til presserende praktiske gøremål og formaliteter.

Ikke desto mindre er der ting, der skal gøres i forbindelse med et dødsfald og efterfølgende ceremoni og begravelse eller bisættelse i Nibe. Og her kommer Skatt Christensen Bedemandsforretning ind i billedet.

Vores bedemand i Nibe sørger for alt det praktiske og formaliteterne i de kommende uger, så I ikke skal tænke på det. Vi kan ikke løskøbe jer fra sorgen, men vi kan til gengæld hjælpe jer med at skabe plads til den ved at løfte de praktiske byrder. Så kan I få ro til at støtte hinanden, og forberede jer på det endelige farvel til jeres kære.

Vi tager os af alt ifm. bisættelsen eller begravelsen i Nibe

Vi har eksisteret i mere end 100 år som begravelsesforretning i Nibe. Dét gør os til den ældste og mest erfarne bedemand i Nibe – og det kommer jer som pårørende til gode, hvis I vælger os til at hjælpe jer.

Vi får hjulpet jer med at skabe et overblik, og påtager os alle de praktiske opgaver, som I ikke selv behøver at løse. Det inkluderer alt lige fra orientering og koordinering af præst, graver og kirkekontor, anskaffelse af bårebuket, oppyntning til ceremonien, påklædning og transport af den afdøde samt kiste og gravsten.

At I ikke selv kommer til at stå med disse opgaver kan gøre en helt konkret forskel for jer som pårørende i den tid, som kommer. Slipper I for opgaverne kan I i stedet fokusere på at støtte hinanden, bearbejde jeres egen sorg og forberede jeres endelige farvel.

Hele processen begynder med en personlig samtale mellem jer og os, som vi afholder så tidligt i forløbet som muligt.

Den første samtale

Den første samtale mellem os skal være med til at bringe overblik til alle parter om hvad der nu skal ske. I udgangspunktet tager vi alt det praktiske og formelle på os, så I ikke skal tænke på noget af det. Men til nogle af punkterne har vi brug for jeres input og ønsker, så vi kan hjælpe med at skabe en dag og ceremoni i afdødes ånd.

Vi kommer i udgangspunktet ud til jer i jeres hjem, når vi holder samtalen. Ønsker I i stedet at komme til os har vi nogle behagelige lokaler til rådighed i Aalborg og Nørresundby.

Under samtalen tager vi styringen, og vejleder jer igennem de punkter, hvor vi har brug for jer til at komme videre. I skal bl.a. være med til at vælge gravsten, kiste, afdødes påklædning

bedemand i nibe - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Nibe
bedemand i nibe - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Nibe
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Nibe tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i nibe - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Nibe

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i nibe - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Nibe

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?