Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Støvring

Skatt Christensen

Din bedemand i Støvring: Få hjælp til det sidste farvel

Når du mister en elsket person i dit liv, så kan det være svært at tage stilling til hvordan du skal sige det sidste farvel. Sorgen vil naturligt fylde meget i den kommende tid for dig, og det skal den have lov og plads til. Men selvom hverdagen kan føles mere ligegyldig og grå, så er der ikke desto mindre stadig ting, der skal tages stilling til og gøres op til en ceremoni og bisættelse eller begravelse i Støvring.

Her kan Skatt Christensen Begravelsesforretning i Støvring hjælpe dig og afdødes øvrige pårørende. Vi står klar til at lette jer for de praktiske byrder og alle formaliteterne omkring ceremonien, så I kan fokusere på at støtte hinanden i sorgen – og ikke mindst at forberede jer på det personlige, sidste farvel til den, I elsker

Vi tager os af alt inden bisættelsen eller begravelsen i Støvring

Selv en lille liste med praktiske og formelle gøremål kan hurtigt blive uoverskuelig, hvis man er mere følelsesladet end man plejer at være. Og har man lige mistet en man har kær, så er det dejligt at kunne give ansvaret for alt det praktiske videre til en, der har prøvet det samme mange gange før.

Hos Skatt Christensen er vi Støvrings ældste, familiedrevne begravelsesforretning. Vi har et indgående kendskab til alt det, der skal være styr på op til, under og efter den endelige afsked. Vi sørger for, at I ikke kommer til at stå tilbage med praktiske byrder, så I istedet kan fokusere på at bearbejde sorgen og tilværelsen.

Alt fra den afdødes påklædning til koordinering med præst og kirkekontor samt dødsannoncen tager vi ansvaret for. Vi skal blot have jeres input til nogle få, vigtige ting i forløbet. Og det tager vi til en personlig samtale, som vi holder så tidligt som muligt i forløbet.

Det skal vi igennem i den indledende samtale

Når du rækker ud til os arrangerer vi en indledende samtale, hvor vi skal have styr på de vigtigste detaljer i forbindelse med ceremonien samt begravelsen eller bisættelsen i Støvring. Vi tager styringen under samtalen, og sørger for, at vi kommer omkring alt det, vi skal omkring.

Vi skal bl.a. tale om jeres valg af kiste, gravsten, oppyntning under ceremonien og afdødes påklædning. Derudover får I også mulighed for at stille alle de spørgsmål, I måtte have om forløbet. Vi har tid til det hele, så I skal ikke holde jer tilbage, hvis der er tvivl som nager.

Under hele processen tager vi selvfølgelig højde for jeres ønsker som pårørende. Vi vil samtidig også forsøge at efterkomme de ønsker, som afdøde eventuelt måtte have ytret mens vedkommende stadig var i live.

bedemand i støvring - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Støvring
bedemand i støvring - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Støvring
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Støvring tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i støvring - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Støvring

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i støvring - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Støvring

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?