Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Svenstrup

Skatt Christensen

Tag værdigt afsked med en bisættelse eller begravelse i Svenstrup

Døden kan gøre livet svært for de efterladte. Det er ikke altid at afskeden er ventet, og den bliver sjældent gjort lettere af at være det. I denne periode er det vigtigt, at man som pårørende til en afdød giver plads til sorgen.

Her kommer Skatt Christensen Begravelsesforretning ind i billedet. Som bedemand i Svenstrup står vi klar til at hjælpe jer med at tage værdigt afsked med jeres kære. Vi hjælper med alt det praktiske og formaliteterne i forbindelse med bisættelse eller begravelse, så I som pårørende kan slippe bekymringerne, og fokusere på afskeden.

Ræk ud til os i dag, og lad os tage en indledende dialog om jeres behov. Vi er på telefonen hele døgnet rundt, så du kan altid få fat på os.

Skab en dag i afdødes ånd med din bedemand i Svenstrup

Hos Skatt Christensen går vi op i at sikre jer så mindeværdig en begravelse eller bisættelse i Svenstrup som muligt. Helt fra første led i processen lytter vi til jeres ønsker, og vi inddrager selvfølgelig også de ønsker, som afdøde tidligere måtte have udtrykt i live.

Vi tager os af alt det praktiske og af alle formaliteterne. Når selve dagen for afskeden oprinder, så står I uden bekymringer eller forstyrrende tanker med visheden om, at vi tager ansvar for alt det, der skal ske. Så slipper I for at bruge energien på noget som helst andet end at give jeres kære en god og meningsfuld afsked i sind og handling.

Bevar overblikket: Vi holder processen simpel

Når I rækker ud til os, så starter vi altid ud med at afholde et møde til en personlig samtale. Her vil vi typisk være en bedemand samt 2-3 pårørende. Vi kommer gratis ud til jer til samtalen, men skulle I ønske det er begravelsesforretningens dør også åben i Aalborg og Nørresundby.

Til selve mødet tager vi os god tid til at få styr på alt det, der skal ske op til, under og efter bisættelsen eller begravelsen i Sventrup. Vi skal bl.a. tale om hvilket tøj afdøde skal være klædt i, og om hvordan oppyntningen skal være under mindehøjtideligheden. I får også mulighed for at vælge kiste eller urne samt gravsten. Hvad angår gravstenen skal vi også tale om de ønsker, I har til mindeord, der skal stå på den.

Vi har god tid til det hele, og har I spørgsmål undervejs stiller I dem blot. Vi tager styringen undervejs, og vejleder jer igennem mødets indhold. Og når mødet er færdigt vil der ikke længere være nogen tvivlsspørgsmål om hvad der kommer til at ske herfra. Så kan vi fokusere på at gøre mindedagen god og værdig.

bedemand i svenstrup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Svenstrup
bedemand i svenstrup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Svenstrup
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Svenstrup tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i svenstrup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Svenstrup

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i svenstrup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Svenstrup

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?