BLOMSTER
TIL BEGRAVELSE

Blomster til begravelse og bisættelse 

At miste et familiemedlem eller en nærtstående ven er en sørgmodig proces. Men det er også en anledning, hvor pårørende kan vise respekt for et menneske, der har stået dem nær. En måde at give et personligt og smukt sidste farvel er med blomster. 

Hos Skatt Christensen tilbyder vi et udvalg af blomster til begravelse og bisættelse, hvad enten der ønskes blomsterkrans, bårebuket, opsatser eller kistepynt. Ved bestilling fra vores blomsterbinder garanteres altid friske blomster efter sæson. Vi samarbejder med Blomsterkrukken i Gug, som gerne opfylder specifikke ønsker til pyntning af kisten, men vi gør naturligvis også brug af netop den blomsterbinder, som I ser, vi gerne benytter.

Kranse og bårebuket 

En bårebuket er det sidste farvel til afdøde og udformes således den kan ligger og pynte smukt på kirkegulvet under begravelsen. Du kan naturligvis vedlægge en personlig hilsen og bestille en bårebuket med bånd med inskription til det sidste farvel. Båndene findes i forskellige farver, således den kan harmonere med bukettens blomster og farver. 

Bårekransen er en traditionel blomsterdekoration, som kan udføres i mange variationer, forskellige stilarter og ved brug af forskellige materialer. Bårekransen placeres tættest ved kisten under afskedsceremonien, og kan både være fra den nærmeste familie, såvel som fra venner og bekendte. 

Kistepynt 

Kistepynt er en unik blomsterdekoration, der udformes således den kan placeres på kistens låg. Kistepynten kan tilpasses efter kistens størrelse, så proportionerne passer. Den kan være individuelt, hvorvidt kisten ønskes at blive pyntet, men kistepynt er en smuk måde at personliggøre begravelsen, da den kan udformes efter pårørende og afdødes ønsker. I modsætning til andre begravelsesblomster bliver kistepynt liggende på kisten og følger dermed afdøde på den sidste rejse. 

Traditionelt pålægges også et bånd med en sidste hilsen.