Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Min sidste vilje

Skatt Christensen

Guide til min sidste vilje

Hos Skatt Christensen forstår vi, at nedskrivningen af ‘Min Sidste Vilje’ er en stor personlig beslutning.  Det er en mulighed for dig at udtrykke dine sidste ønsker og tanker, sikre en personlig og meningsfuld afsked, og samtidig give dine pårørende en værdifuld vejledning i en tid fyldt med følelser og beslutninger.

‘Min Sidste Vilje’ er mere end et dokument; det er en kærlig håndsrækning til dem, du efterlader, en måde at lette deres byrde på i en svær tid. Det hjælper med at fjerne tvivl og sikrer, at din afsked afspejler, hvem du er, og hvad der betyder mest for dig.

Har du spørgsmål om, hvordan du kan formulere dine ønsker, eller ønsker du at kende flere muligheder for din afskedsceremoni? Hos Skatt Christensen står vi klar til at støtte og guide dig gennem denne vigtige proces. Vores erfaring og empati sikrer, at dine sidste ønsker bliver forstået og respekteret.

Kontakt os i begravelsesforretningen eller ring på 98 17 17 82, og lad os sammen sikre, at dine ønsker for din sidste afsked bliver hørt og æret.

Vi kommer gerne i hjemmet til en Gratis og Uforpligtende samtale.

min sidste vilje - Skatt Christensen Begravelsesforretning - Min sidste vilje A4 2023 forslag ny forside - Min sidste vilje
Indsend "Min sidste vilje"

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

min sidste vilje - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Min sidste vilje

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

min sidste vilje - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Min sidste vilje

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand