Bedemand

Få kyndig vejledning og praktisk hjælp fra bedemænd i Aalborg

Bedemand i Nørresundby og Aalborg

At miste et familiemedlem eller en nærtstående ven er en betingelse i livet, som er uundgåelig. Uanset årsagen til dødsfaldet vil tiden derefter være sorgfuld for pårørende. Midt i sorgen kan det være kaotisk og uoverskueligt at bevare overblikket og håndtere de mange praktiske gøremål, der følger i forbindelse med et dødsfald.

Har du behov for en lokal bedemand i Aalborg, Nørresundby og omegn, er Skatt Christensen Begravelsesforretning til enhver tid behjælpelige. Med flere års erfaring i branchen tilbyder vi professionel rådgivning og hjælp til håndtering af praktiske gøremål i tiden fra dødsfaldet til den sidste afsked.

Begravelsesforretning i Nørresundby siden 1907

Skatt Christensen Begravelsesforretning blev etableret i Skrågade i Nørresundby tilbage i 1907 under navnet ‘Nørresundby, Aalborg Ligkistemagasin’. I 1984 flyttede begravelsesforretningen til nye lokaler i Østerbrogade 77, hvor den i dag er beliggende under navnet Skatt Christensen, og er den ældste familiedrevne begravelsesforretning i Aalborg og Nørresundby.

Lokal bedemand

Vi er en lokal begravelsesforretning, som tilbyder kvalificeret og professionel assistance i forbindelse med bisættelse eller begravelse ved dødsfald i Aalborg, Nørresundby, Vadum, Biersted, Vestbjerg, Vodskov, Sulsted, Aabybro, Pandrup, Blokhus samt det øvrige Vendsyssel.

Foruden vores bedemandsforretning i Nørresundby, har vi også en begravelsesforretning i Nørre Tranders, Aalborg.

Vi tilgodeser afdødes og pårørendes individuelle ønsker

Engagement, respekt og forståelse for de personlige ønsker er kernen i Skatt Christensen Begravelsesforretning. Det er de individuelle ønsker, der er i fokus, når der skal tages afsked med en af sine kære. Hos Skatt Christensen er det derfor vores fornemmeste opgave at give en personlig rådgivning, som tilgodeser afdødes og pårørendes individuelle ønsker. Som bedemænd står vi til rådighed og sørger for, at pårørende gennem dialog og vejledning får den information, der er behov for. Derfor kommer vores bedemænd gerne ud til en samtale i hjemmet, således vi i fællesskab kan aftale og planlægge, hvorledes højtideligheden skal forløbe.

Kontakt os

Såfremt du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores begravelsesforretning. Vi kan kontaktes hele døgnet på tlf.: 98 17 17 82 eller via e-mail: post@skattchristensen.dk