BEDEMAND
NØRRESUNDBY OG AALBORG​

At miste et familiemedlem eller en nærtstående ven er en betingelse i livet, som er uundgåelig. Uanset årsagen til dødsfaldet vil tiden derefter være sorgfuld for pårørende. Midt i sorgen kan det være kaotisk og uoverskueligt at bevare overblikket og håndtere de mange praktiske gøremål, der følger i forbindelse med et dødsfald.

Hos Skatt Christensens Begravelsesforretning er vi til enhver tid behjælpelige, såfremt du har brug for en lokal bedemand i Nørresundby. Med flere års erfaring i branchen tilbyder vi professionel rådgivning og hjælp til håndtering af praktiske gøremål i tiden fra dødsfaldet til den endelige afsked.

Begravelsesforretning siden 1907

Skatt Christensen Begravelsesforretning startede op i Skrågade i Nørresundby tilbage i 1907 under navnet ‘Nørresundby, Aalborg Ligkistemagasin’. I 1984 flyttede begravelsesforretningen til nye lokaler i Østerbrogade 77, hvor den i dag er beliggende under navnet Skatt Christensen, og er den ældste familiedrevne begravelsesforretning i Aalborg og Nørresundby.

Vi er en lokal begravelsesforretning, som tilbyder kvalificeret og professionel hjælp i forbindelse med bisættelse eller begravelse i Aalborg, Nørresundby, Fjerritslev, Pandrup, Hals, Vesthimmerland og øvrige Nordjylland. Foruden vores bedemandsforretning i Nørresundby, har vi også en begravelsesforretning i Aalborg. 

Engagement, respekt og forståelse for de personlige ønsker er kernen i Skatt Christensen Begravelsesforretning. Det er de individuelle ønsker, der er i fokus, når der skal tages afsked med en af sine kære. Hos Skatt Christensen er det derfor vores fornemmeste opgave at give en personlig rådgivning, som tilgodeser afdødes og pårørendes individuelle ønsker. Som bedemænd står vi til rådighed og sørger for, at pårørende gennem dialog og vejledning får den information, der er brug for. Derfor kommer vores bedemænd gerne ud til en samtale, således vi i fællesskab kan aftale og planlægge, hvorledes højtideligheden skal forløbe.

Kontakt os
Såfremt du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores begravelsesforretning.
Vi kan kontaktes hele døgnet på tlf.: 98 17 17 82 eller via e-mail: post@skattchristensen.dk