Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Skørping

Skatt Christensen

En bedemand i Skørping med respekt og forståelse

Har I netop mistet en, I har kær? Så står I nu overfor en tid med mange følelser, en sorg, der skal bearbejdes og en afsked, der er svær.

Ud over alt dette er der også flere praktiske og formelle gøremål, der skal være styr på. Og det kan være svært at mønstre et overskud til disse ting, når man står i en situation som I gør.

Det er her, hvor vores bedemand i Skørping kommer ind i billedet. Vi står klar til at tage alt det praktiske arbejde i forbindelse med ceremonien og bisættelsen eller begravelsen i Skørping på vores skuldre. Så kan I få plads og ro til at bearbejde sorgen i stedet, og støtte hinanden i den kommende tid.

Vores begravelsesforretning i Skørping tager sig af alt det praktiske

Sorgen og smerten over at miste en man har kær kan få det hele til at føles ligegyldigt og gråt. Ikke desto mindre går hverdagen videre. Og de praktiske og formelle opgaver, der opstår i forbindelse med en bisættelse eller begravelse i Skørping, venter desværre ikke på, at I er færdige med at sørge over jeres tab.

Det er her, hvor vi som lokal begravelsesforretning i Skørping kan gøre en lille forskel for jer. Vi tager hånd om det hele, så I skal tænke på så lidt som muligt af det, der skal gøres. Alt fra klargøring af afdøde, oppyntning til ceremonien, bårebuketten, kiste og gravsten, koordinering med præsten samt kirkekontoret og dødsannoncen tager vi hånd om.

Har I særlige ønsker til afskeden, eller har afdøde ytret særlige ønsker til dagen, så tager vi selvfølgelig også højde for disse.

Undervejs påtager vi os alle de praktiske opgaver og formaliteter, så I ikke skal tænke på dem. Bl.a. sørger vi for påklædning til og transport af afdøde, kiste og gravsten, koordinering af præst, graver og kirkekontor, dødsannoncer mm. At vi tager disse opgaver på os kan være med til at skabe et overskud hos jer som pårørende, så I kan være ordentligt og respektfuldt til stede på dagen, hvor I skal tage den endelige afsked.

Det starter med en samtale mellem jer og os
Når I som pårørende indleder et samarbejde med os for at sikre afdøde en værdig og respektfuld afsked, så har vi en helt fast procedure. Det starter med en personlig samtale mellem jer og os.
Når vi mødes kommer vi som udgangspunkt ud til jer i jeres hjem. Hvis I ønsker det er I også velkomne i vores behagelige lokaler i Nørresundby og Aalborg. Her skal vi i fællesskab træffede vigtigste beslutninger om detaljerne til ceremonien samt begravelsen eller bisættelsen i Skørping. Vi kommer bl.a. omkring valg af kiste og gravsten, hvilket tøj afdøde skal have på, oppyntning til mindehøjtideligheden og en smule mere. Det er også her, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål til os, hvis I skulle sidde inde med tvivl om hvad der skal ske i løbet af dagene op til og under afskedsdagen.
Vi tager styringen under hele mødet, og sørger for, at vi kommer omkring alt det vi skal. Og når vi er færdige kan I fokusere på at sørge og støtte hinanden, vel vidende, at vi tager ansvaret for alt det, der ligger udenom
bedemand i skørping - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Skørping
bedemand i skørping - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Skørping
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Skørping tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i skørping - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Skørping

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i skørping - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Skørping

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?