Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Storvorde

Skatt Christensen

Bedemand Storvorde | Vi hjælper med den gode afsked

Et livslys, der slukkes, vil næsten altid også for en tid puste til livsgnisten hos de nærmeste pårørende, der er blevet efterladt. I denne situation har man som efterladt sjældent overskud til de store praktiske gøremål og formaliteter.
 
Alligevel fortsætter hverdagen, og det samme gør listen over ting, der skal gøres i forbindelse med ceremonien og begravelsen eller bisættelsen i Storvorde. Og det er her, hvor vi som begravelsesforretning i Storvorde kommer ind i billedet.
 
Hos Skatt Christensen har vi været til stede i Storvorde i mere end 100 år, hvilket gør os til den ældste bedemandsforretning i området. Vi ved hvilke byrder I står med. Vi ved også hvordan vi bedst får skabt den nødvendige ro og tryghed omkring processen for jer. Så kan I fokusere på at bearbejde sorgen i stedet, og støtte hinanden i en svær tid inden det endelige farvel til jeres kære.
 
Vores bedemand i Storvorde hjælper jer med at skabe en dag i afdødes ånd
 
Som bedemandsforretning kan vi hjælpe jer med at gøre alt det praktiske og formelle i forbindelse med en bisættelse eller begravelse i Storvorde. Vi hjælper jer med at skabe et overblik, og påtager os alle de opgaver, som I ikke selv behøver at tage på jer.
 
Blandt opgaverne, vi påtager os, er der bl.a. koordinering og orientering af præst, graver og kirkekontor, påklædning og transport af den afdøde, dødsannoncer, anskaffelse af bårebuket, oppyntning til ceremonien mm. At vi påtager os disse opgaver kan gøre en helt konkret forskel for det overskud, I kommer til at stå med på selve afskedsdagen.
 
Hele denne proces begynder med en personlig samtale, hvor vi får forventningsafstemt, koordineret og aftalt. Denne samtale holder vi så tidligt i forløbet som muligt.
 
Det kommer vi igennem i vores første samtale.
 
Det første vi gør i hele forløbet er at få talt sammen. Vi holder et møde, hvor vi som udgangspunkt kommer hjem til jer – men I er selvfølgelig også ganske velkomne hos os i vores behagelige lokaler i Aalborg og Nørresundby, skulle I ønske det.
 
Under samtalen får vi vendt de vigtigste ting, som I skal forholde jer til før vi kan gå i gang med vores arbejde. I skal bl.a. være med til at vælge kiste og gravsten, afdødes påklædning samt oppyntning til ceremonien. Vi tager styringen under samtalen, og sørger for, at vi får vendt alt det vigtigste.
 
Det er også til denne samtale, at I får mulighed for at stille os alle de spørgsmål, I måtte have. Vi har fint med tid, og målet er, at I kan gå fra vores samtale med 100% ro i maven. Så
 
kan I istedet bruge jeres energi på at være der for hinanden, og forberede en personlig afsked til jeres kære.
bedemand i storvorde - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Storvorde
bedemand i storvorde - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Storvorde
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Storvorde tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i storvorde - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Storvorde

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i storvorde - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Storvorde

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?