Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Kister

Skatt Christensen

Se vores kister

Vi forhandler et bredt udvalg af kister til begravelse og bisættelse i forskellige prisklasser og udførelser. Vi har kister i naturtræ, og fører desuden mange forskellige variationer af den smukke traditionelle hvide kiste, som hører vores nordiske kulturarv til. Disse kister kan også males i netop den farve, man ønsker (alle de farver der findes med en RAL-kode).

Det er vores fornemmeste opgave at give de bedste betingelser for en smuk og værdig afsked. I vores bedemandsforretning rådgiver og vejleder vi derfor gerne med at finde den rigtige kiste, således processen bliver overskuelig for pårørende. Vores sortiment kan tilpasses individuelt, således det er i overensstemmelse med pårørende og afdødes ønsker.

Vælg den rigtige kiste

Den rette kiste kan have en stor betydning, derfor tilbyder vi et fleksibelt sortiment af kister. Inden beslutningen træffes, er det vigtigt at overveje, om kisten skal anvendes til bisættelse eller jordbegravelse, da dette har indflydelse på, hvordan kisten er konstrueret. Skal kisten brændes, skal asken i en urne.

Hos Skatt Christensen tilbyder vi et bredt udvalg af kister i alt fra naturtræ til farvede samt traditionelle hvide kister. Endvidere er der mulighed for at sætte sit eget individuelle præg på kisten.

I nogle tilfælde har afdøde selv haft et ønske om en bestemt kiste eller urne, som måske står nedskrevet i Min Sidste Vilje. Hos Skatt Christensen Begravelsesforretning vejleder vi gerne i forbindelse med valg af kiste eller urne. Såfremt du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning telefonisk på 98 17 17 82. Vi træffes på telefonen døgnets 24 timer.

Samarbejde med Growing Trees Network Foundation

Hos Skatt Christensen tager vi ansvar for at gøre begravelser mere bæredygtige. Når du vælger en kiste fra vores danske leverandører, plantes to træer, et fra kisteproducenten og et fra vores begravelsesforretning, i samarbejde med Growing Trees Network Foundation. Et træ skaber glæde og er et håndgribeligt minde om et levet liv, og samtidig giver nyplantet skov glæde for kommende generationer.

Træerne plantes i folkeskove rundt i landet, hvor Growing Trees Network Foundation står for planlægning og anlæggelse af skoven. De nye skove pålægges fredskovspligt, således fremtidige generationer også kan få glæde af skoven.

Kisterne er fremstillet i certificeret nordisk træ, som dermed sikrer at træet i begravelseskisterne ikke har miljjøbelastende konsekvenser. Kisterne fremstilles i miljøvenlige og let nedbrydeligt materialer, som lettere indgår i naturens kredsløb. Kisterne har en vandbaseret lakering, og inderforet er fremstillet i papir eller hør, fremfor polyester

Bredt udvalg af kister