Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Brønderslev

Skatt Christensen

Skab en værdig afsked med din bedemand i Brønderslev

Før eller siden vil vi alle komme til at opleve den sorg, der opstår i forbindelse med tabet af en vi har kær. Døden er svær fordi det gør livet svært. Og mange ting, som vi almindeligvis nemt selv ville kunne klare, kan blive uoverskuelige gøremål.

Det er her hvor Skatt Christensen Begravelsesforretning kommer ind i billedet. Vores bedemand i Brønderslev letter jer for praktiske byrder og bekymringer, og sikrer dig og afdødes øvrige pårørende en værdig og respektfuld afsked med afdøde.

Ræk ud til os, hvis vi skal tage en dialog om jeres behov. Vi står klar til at assistere jer med både bisættelse og begravelse i Brønderslev, og vi er på telefonen alle døgnets 24 timer.

En bedemand i Brønderslev, der bringer jeres ønsker i fokus

Når sorgen over tabet af en kær trænger sig på, så er det vigtigt, at man både giver sorgen tid og plads. I sådan en tid kan overblikket hurtigt forsvinde – også selvom spørgsmålene og bekymringerne ikke gør det.

Ud over almindelig praktisk hjælp til begravelse eller bisættelse i Brønderslev samt mindehøjtidelighed, så tilbyder vi også personlig rådgivning, som tilgodeser ønskerne hos både pårørende og afdøde. Vi tager styringen, og holder processen simpel, så det bliver så enkelt som muligt for jer som pårørende at forholde jer til hvad der skal ske. Så får vi sammen skabt en dag til en værdig afsked, der er helt i jeres og afdødes ånd.

Kort sagt gør vi alt det praktiske og formelle for jer, så I ikke skal tænke på den del. Undervejs har vi selvfølgelig altid forståelse og respekt for de følelser, I måtte sidde med, og vi lytter indgående til jeres ønsker gennem hele processen.

Lidt om hvad der skal ske

Når I rækker ud til vores begravelsesforretning i Brønderslev er et personligt møde det første vi aftaler nærmere omkring. Når vi mødes kommer vi som oftest ud til jer, men skulle I ønske det er I også meget velkomne i vores behagelige lokaler i Aalborg og Nørresundby.

Til mødet kommer vi til at styre jer gennem samtalen, vi skal have. Her skal vi afstemme og få styr på de nødvendige ting i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen i Brønderslev, samt mindehøjtideligheden. I skal bl.a. vælge kiste eller urne, afdødes påklædning, oppyntning til mindehøjtideligheden og lidt mere. Det vil også være godt hvis I til mødet kan have styr på afdødes dåbsattest, vielsespapirer, mm.

Inden vi afslutter vil I også få mulighed for at stille de spørgsmål, som I måtte sidde tilbage med. Vi har fint med tid, så hvis noget trænger sig på er I mere end velkomne til at spørge

bedemand i brønderslev - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Brønderslev
bedemand i brønderslev - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Brønderslev
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Brønderslev tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i brønderslev - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Brønderslev

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i brønderslev - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Brønderslev

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?