Urner

Hos Skatt Christensen Begravelsesforretning har vi et bredt sortiment af urner i forskellige designs.

Se vores Urner

Ved bisættelse kommes afdødes jordiske rester i en urne. Hos Skatt Christensen Begravelsesforretning har vi et bredt sortiment af urner i forskellige designs, som kan tilpasses efter afdødes og pårørendes ønsker. Blandt vores sortiment kan der vælges mellem urner, som er egnet til urnemur, nedsættelse i jorden eller askespredning over åbent hav. Nedenfor kan du se vores udvalg af urner, som vi forhandler.

Kvalitets urner i nordisk stil

Børne urner

Bæredygtige urner

Blandt vores sortiment har vi urner, der blandt andet er fremstillet i nedbrydelig bioplast samt urner i bionedbrydeligt bark fra fyrretræer, som ikke har miljøbelastende konsekvenser. Ydermere har vi Beyond Life urner, som er dansk designet i bionedbrydeligt materiale. Tilhørende Beyond Life urnen følger et lille blad, hvori der ligger frø, så livet igen blomstrer.

Vi ønsker at tage ansvar for at gøre begravelser og bisættelser mere bæredygtige. Derfor donerer vi et træ til minde om den, du har mistet. På den måde giver vi naturen noget tilbage, og samtidig er et træ et smukt og håndgribeligt minde om et levet liv. Træerne plantes rundt i landets i folkeskove, hvor den pågældende kommune står for planlægning og anlæggelse af skoven.

Et personligt valg

En urne er et personligt valg, hvorfor vi hos Skatt Christensen tilbyder et fleksibelt udvalg af urner. Inden beslutningen skal træffes er det vigtigt at overveje, hvorledes urnen ønskes nedsat på kirkegård eller om asken ønskes spredt over åbent vand – fjord eller hav. Afhængigt af hvilket gravstedsform og kirkegård, man ønsker at benytte, kan der være bestemte krav til urnens materialer.

I nogle tilfælde har afdøde haft et ønske om en bestemt urne, samt tilkendegivet hvorledes bisættelsen skal foregå, hvilket kan være nedskrevet i Min Sidste Vilje. Andre gange er det de pårørende, som skal træffe beslutningen herom. Hos Skatt Christensen Begravelsesforretning stiller vi vores ekspertise til rådighed, såfremt pårørende har brug for en bedemand til at bistå med planlægning og hjælp til valg af urne. Vores bedemandsforretning kan kontaktes telefonisk alle døgnets 24 timer, 365 dage om året.