Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Gistrup

Skatt Christensen

Skab en værdig afsked med en bisættelse eller begravelsei Gistrup

Når livet byder en at miste en elsket, så står man overfor en tid, hvor alting pludselig kan blive svært. Alt det, man førhen nemt kunne overkomme, kan med ét virke uoverskueligt og krævende.

Det er i denne svære tid, hvor vores bedemand i Gistrup står klar til at hjælpe jer. Vi tager os af alt det praktiske og formaliteterne vedrørende bisættelsen eller begravelsen i Gistrup, så I ikke skal bekymre jer om den del. Så kan I koncentrere jer om at tage afsked, og give sorgen den plads, den skal have.

Hvis I har behov for vores hjælp til at give jeres afdøde kære en værdig afsked, så er I mere end velkomne til at række ud til os. Vi tager telefonen alle døgnets 24 timer, på alle ugens syv dage – og foretrækker I skriftlig kommunikation vender vi også hurtigt tilbage på mail.

En bedemand i Gistrup, der klarer alt for jer

Når man mister en afdød, så er det ikke overskud der er mest af. Alligevel er det på samme tid en situation, der kræver mere end blot sorg og afsked fra de nærmeste. Den afdøde skal gøres klar til begravelsen eller bisættelsen, kisten skal klargøres, mindehøjtideligheden skal forberedes og folk skal mobiliseres.

Det simple problem er bare, at overskuddet ikke er til det. Og det må heller ikke være formaliteter og praktiske gøremål, der fylder for jer i dagene efter et eksistentielt tab. For slet ikke at tale om, at det (heldigvis) er de færreste, der har samlet sig stor erfaring med processen efter et dødsfald.

Som bedemand i Gistrup går vi ind og overtager alt det praktiske for jer. Vi hverken kan eller skal tage sorgen fra jer – men vi kan hjælpe jer med at gøre den praktiske byrde på jeres skuldre lidt lettere. Det finder vi stor mening i.

Vælger I at samarbejde med vores begravelsesforretning i Gistrup kan I slippe bekymringerne om det praktiske og formaliteterne i forbindelse med afskeden. Så vil afskeden for jer da også forblive dét, den skal være: En simpel men værdig afsked med en, I har elsket.

Indledende møde: Sådan foregår det

Når I rækker ud til os i forbindelse med en begravelse eller bisættelse i Gistrup, så har vi gennem mere end 100 år oparbejdet en helt simpel proces.

Vi lægger ud med et møde, hvor vi får afstemt og gennemgået de vigtigste detaljer, som vi skal have styr på i forbindelse med afskeden. Vi kommer gerne gratis ud til jer, men skulle I ønske det er I også velkomne i vores behagelige lokaler i Aalborg og Nørresundby.

bedemand i gistrup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Gistrup
bedemand i gistrup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Gistrup
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Gistrup tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i gistrup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Gistrup

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i gistrup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Gistrup

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?