Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Bedemand i Klarup

Skatt Christensen

Bedemand Klarup | Vi gør den praktiske byrde let for jer​

På et tidspunkt i livet kommer vi alle ud for at miste en, vi har kær. Og sorgen bliver sjældent lettere at bære, selvom vi måske har prøvet det før. I disse tilfælde kan overskuddet være lavt, og almindelige praktiske gøremål blive forstyrrende for den afsked, I skal tage med jeres elskede, der er afgået ved døden.

Her står vores bedemand i Klarup parat til at hjælpe med at lette den praktiske byrde for jer. Vi lytter til jer, bringer jeres individuelle ønsker i fokus, og hjælper jer med at skabe en mindeværdig afsked med den afdøde.

Ræk ud til os, og fortæl os hvad I har behov for. Vores telefon er døgnbemandet uden merbetaling, og skulle I foretrække at kommunikere på skrift svarer vi også hurtigt på mail.

Vi klarer alt ifm. bisættelse eller begravelse i Klarup

En begravelse eller bisættelse i Klarup kræver en del tid og forberedelse. Det samme gælder for den mindehøjtidelighed, der følger efter. Men når man lige har mistet, så fylder sorgen meget, og praktiske og formelle gøremål kan være unødigt stressende.

Som bedemand i Klarup kan vi ikke tage sorgen fra jer. Det skal vi heller ikke. Til gengæld kan vi hjælpe jer med at give sorgen plads ved at lette den praktiske byrde fra jeres skuldre en smule.

Når I indleder et samarbejde med os tager vi al ansvaret vedrørende det praktiske og formaliteterne ang. begravelsen eller bisættelsen i Klarup på vores skuldre. Så kan I slippe bekymringerne, og fokusere på at tage afsked med den afdøde.

Vi sørger for, at alt til begravelsen i Klarup samt den efterfølgende ceremoni kommer til at forløbe så meget i afdødes ånd som muligt. Vi har rødderne lokalt plantet, og har et bredt kendskab til og samarbejde med områdets præster og kirkekontorer. Vi koordinerer det praktiske, så I blot skal tage stilling til det mest nødvendige.

Indledende møde: Sådan foregår det
Når I rækker ud til vores begravelsesforretning i Klarup foregår vores proces efter en fast skabelon. Vi lægger ud med et indledende møde, hvor vi får det vigtigste på plads. Herefter trækker vi i arbejdstøjet, og de praktiske byrder og formaliteternes tyngde letter fra jeres skuldre.

Mødet afholder vi enten ude i jeres hjem eller i vores behagelige lokaler i Aalborg eller Nørresundby. Hvor vi skal være er op til jer – de fleste synes, at det mest behagelige er at holde samtalen i hjemmet.
 
Under samtalen tager vi styringen for at sikre, at vi kommer omkring alt det vigtige, som vi skal træffe beslutninger om. Vi rådgiver jer selvfølgelig kyndigt undervejs for at gøre processen så let og gnidningsfri for jer som muligt. Vi skal bl.a. have styr på valget af kiste eller urne, gravstenen og afdødes påklædning. Oppyntning til mindehøjtideligheden og dødsannoncer er også punkter, vi kommer til at runde.
 
I skal være med til at træffe nogle af beslutningerne. Men alt det praktiske og formelle, der følger efter dette møde, er noget vi tager os af. Så kan I give plads til sorgen og den endelige afsked, I står overfor at skulle tage med afdøde.
bedemand i klarup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Bedemand i Klarup
bedemand i klarup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Bedemand i Klarup
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Skatt Christensen bedemand
i Klarup tilbyder blandt andet:

Bisættelse

Skatt Christensen assisterer dig i at arrangere en respektfuld bisættelse, der ærer den afdødes liv og opfylder deres ønsker med omhu og professionalisme.

Begravelse

Vælg Skatt Christensen for en værdig begravelsesceremoni. Vi står ved din side gennem hele processen, fra planlægning til den endelige afsked ved gravstedet.

Askespredning

Lad os vejlede dig gennem mulighederne for askespredning. Skatt Christensen respekterer dine ønsker og sikrer en betydningsfuld ceremoni.

Muslimsk Begravelse

Vi faciliterer muslimske begravelser med dyb respekt for islamiske skikke, herunder hurtig begravelse og retning mod Mekka.

Buddhistisk Bisættelse

Vi støtter buddhistiske begravelsesritualer, der afspejler en fejring af livet og en fredelig overgang ifølge buddhistiske traditioner

Jødisk Begravelse

Vores jødiske begravelsestjenester følger traditionelle ritualer, fra tahara til begravelse, med den dybeste ærbødighed for skikke.

Katolsk Begravelse

Gennemfører katolske begravelser, der respekterer kirkens liturgi og de afdødes åndelige værdier.

Skovbegravelse

Skovbegravelse er en smuk og naturlig måde at tage afsked på. Dette tilbud står åbent for alle, uanset baggrund og trosretning.

24-Timers Døgnåbent

Vi er altid tilgængelige, når du har brug for os, uden ekstra omkostninger.

Familiedrevet siden 1907

Årtiers erfaring og tradition i at hjælpe familier.

Personlig Samtale i Hjemmet

Vi tilbyder samtaler i dit eget hjem for din komfort.

Bæredygtige Valgmuligheder

Engagement i miljøvenlige og bæredygtige begravelsesløsninger.

Bente og John sidder klar til at hjælpe

bedemand i klarup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Bedemand i Klarup

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

bedemand i klarup - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Bedemand i Klarup

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Hvilke praktiske ting følger med planlægningen af en begravelse?