Åben 24/7
+45 98 17 17 82

Muslimsk begravelse

SKATT CHRISTENSEN

Muslimsk begravelse med dybfølt respekt

En ærefuld Afsked i overensstemmelse med islamiske traditioner

I tider med sorg og tab er det vigtigt, at begravelsesritualerne afspejler og respekterer den afdødes tro og traditioner. Hos Skatt Christensen forstår vi betydningen af at afholde en muslimsk begravelse i overensstemmelse med islamiske skikke og traditioner.

Respekt for islamiske ritualer

Vi er dedikerede til at sikre, at alle aspekter af den muslimske begravelsesceremoni udføres med den dybeste respekt for islamiske traditioner. Dette inkluderer hurtig begravelse, rituel vask (ghusl), indhylning i kafan (ligklæde), og de nødvendige bønner (janazah).

Støtte og vejledning i denne svære tid

Vores erfarne team er her for at støtte og vejlede pårørende gennem hele processen. Vi arbejder tæt sammen med imamer og det lokale muslimske samfund for at sikre, at alle religiøse krav og familiens ønsker bliver opfyldt med største omhu og respekt.

Personlig tilpasning og omsorg

Vi forstår, at hver familie har unikke behov og ønsker. Vores tilgang er at lytte og tilpasse vores tjenester, så de passer til jeres specifikke ønsker, samtidig med at vi opretholder en høj standard af respekt og ærbødighed.

muslimsk begravelse - Skatt Christensen Begravelsesforretning - bente 01 scaled 1 e1699612951846 - Muslimsk begravelse
muslimsk begravelse - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 e1699612967613 - Muslimsk begravelse
Book en tid med en bedemand

Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov. Vi bekræfter pr. telefon.


Muslimske begravelser understreger enkelhed og respekt. Traditionelt gennemføres begravelsen hurtigt, ofte inden 24 timer efter dødsfaldet. Den afdøde renses og indsvøbes i enkle hvide klæder. En særlig begravelsesbøn, Salat al-Janazah, ledsager ceremonien. Begravelsen sker med ansigtet mod Mekka, og gravene er enkle. En kort sørgeperiode på tre dage følger, hvor familien modtager kondolencer.

Læs hvad pårørende synes om os

Bente og John sidder klar til at hjælpe

muslimsk begravelse - Skatt Christensen Begravelsesforretning - screenshot 2022 02 15 at 092010 - Muslimsk begravelse

Bente Luther Høstgaard 
Bedemand

muslimsk begravelse - Skatt Christensen Begravelsesforretning - john begge butikker scaled 1 - Muslimsk begravelse

John Nørgaard Høstgaard
Bedemand

Skatt Christensen kan hjælpe med: